ich-zapfe

Isterningmaskine - Wessamat Combi-Line W 120 ECL - Kommerciel maskine med høj kapacitet til terninger og knust is (126 kg/24 timer)


Varenummer NEW-6842

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 90,331.50
DKK 70,974.75 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Isterningmaskine - Wessamat Combi-Line W 120 ECL - Kommerciel maskine med høj kapacitet til terninger og knust is (126 kg/24 timer)

Wessamat Combi-Line W 120 ECL ismaskine er førsteklasses udstyr til restauranter og barer, der hurtigt kan producere krystalklare isterninger og luftkølet knust is. Her er nogle funktioner i denne ismaskine:

  • Kompakte dimensioner til nem brug i ethvert bar- eller restaurantmiljø.
  • Imponerende præstation på 126 kg/dag med en reserve på 130 kg is.
  • Strømforbrug reduceret til kun 1,08 KW.
  • Nem brug og rengøring for problemfri vedligeholdelse.

Fordelene ved Wessamat Combi-Line W 120 ECL

Takket være dens kompakte størrelse kan Wessamat Combi-Line W 120 ECL ismaskine nemt integreres i ethvert catering- eller barområde uden at optage for meget plads. Faktisk kan du placere den på en disk eller skubbe den ind under baren.

En af de bedste fordele ved denne ismaskine er dens evne til at producere op til 300 pund is om dagen, hvilket gør den til et ideelt valg til barer og restauranter, der serverer store mængder kolde drikke. Den store isreserve på 130 kg betyder, at du altid har nok is ved hånden, selv i de travleste perioder.

Med strømforbruget reduceret til kun 1,08 KW er Wessamat Combi-Line W 120 ECL ismaskine også energieffektiv, hvilket vil hjælpe dig med at spare på dine elregninger. Dens drift er også hygiejnisk med en reduceret risiko for skader på kunderne, fordi den producerede is er ensartet og uden ruhed.

Luftkølet knust is

En anden fordel ved Wessamat Combi-Line W 120 ECL ismaskine er dens evne til at producere luftkølet knust is. Det betyder, at du kan bruge denne maskine til at fremstille en række is, herunder hule krystalisterninger og knust is, som kan bruges til drinks og desserter.

Luftkølet knust is er ideel til cocktails og kan også bruges til at køle vinflasker for at holde temperaturen på drinken. Med Wessamat Combi-Line W 120 ECL ismaskine kan du nemt skifte mellem forskellige typer is alt efter dine kunders behov.

Nem at bruge og vedligeholde

Wessamat Combi-Line W 120 ECL ismaskine er meget nem at bruge og vedligeholde. Når du har den installeret, kan du hurtigt tænde den og begynde at lave is på ingen tid. Dens vedligeholdelse er også nem, du behøver ikke bekymre dig om problemer med rengøring eller vedligeholdelse af enheden.

Endelig er leveringen af ​​Wessamat Combi-Line W 120 ECL ismaskine hurtig, i gennemsnit på en til to uger. Med dette udstyr kan du producere store mængder is på kort tid, hvilket gør det til en vigtig enhed til din bar eller restaurant.

  • Takket være den kompakte størrelse af Wessamat Combi-Line W 120 ECL ismaskinen kan den nemt integreres i små catering- eller barområder.
  • Ismaskinen producerer hurtigt og effektivt krystalklar is og knust is for at opfylde alle dine kølebehov.
  • Maskinen til knust is er nem at bruge, vedligeholde og rengøre, hvilket sikrer dens holdbarhed.
  • Isen produceret af maskinen er ensartet og uden ruhed, hvilket reducerer risikoen for skader på kunderne.
  • Ismaskinen er energieffektiv, hvilket gør den til et ideelt valg for barer og restauranter, der ønsker at reducere driftsomkostningerne.
  • Ismaskinen kan producere forskellige typer is, herunder hul krystalis og luftkølet knust is.
  • Ismaskinen er nem at bruge og garanterer hurtig produktion af is for hurtigt at imødekomme dine kunders behov.
  • Den gennemsnitlige leveringstid for denne maskine er hurtig, hvilket giver dig mulighed for at få den og begynde at bruge den hurtigt.
  • Denne ismaskine er et ideelt valg til barer, restauranter, caféer, bagerier og alle andre virksomheder, der har brug for at producere store mængder is på kort tid.
  • Luftkølet knust is er ideel til cocktails, til nedkøling af vinflasker og til frosne desserter.
  • Vare-ID 453879
    Tilstand
    Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
    Producent ich-zapfe
    Fremstillingsland Tyskland
    Indhold 1 stykke
    Vaegt 162000 g
    Nettovaegt 162000 g
    Dimensioner 890×670×1720mm

    Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

    top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

    Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

    sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

    Du kunne også være interesseret i: